SÅDAN VIL DU OPLEVE VORES SAMARBEJDE

Mit konsulentarbejde, altså min rådgivning og coaching, er bundet op på min Dossmann Model og bliver efter aftale med mig, ‘skræddersyet’ til lige præcis dig og dine ønsker og behov.

Tænkningen bag denne model er, at der er er direkte aflæselig sammenhæng imellem det der sker i dit indre, altså tanker og følelser, og den ydre verden du agerer i. Det gælder både i dit eget personlige liv, dine venskaber, dit familieliv og din karriere som ansat, leder af en afdeling eller som leder eller ejer af en virksomhed.

Det betyder, at der sjældent er brug for ét enkelt kvik-fix, med mindre du allerede har arbejdet sammen med mig og derfor tager vores samarbejde også udgangspunkt i et forløb, på minimum 5 gange – når vi har talt sammen.

Enkelt sessioner stiller jeg som udgangspunkt kun til rådighed, efter et forløb.

Ud over brugen af Dossmann Modellen gør jeg, afhængig af dine behov og ønsker, brug af hele min værktøjskasse, der rummer spiritualitet, filosofi, astrologi og eksistentialisme, der alle er emner der har fulgt mig hele mit liv og som er det fundament jeg bygger mit eget liv på og som er en del af den platform jeg arbejder ud fra.

Du kan mere om mig og lære mig bedre at kende ved at klikke her.

DER ER MANGE GODE GRUNDE TIL AT INVESTERE I DIG SELV, DIN KARRIERE OG DIN VIRKSOMHED:
Jeg har med årene accepteret, at det jeg skaber med mit virke i det jeg kalder min egen lille konsulentvirksomhed, er kvalitet, værdi, vækst og succes – og det er jeg umådelig glad for at være i stand til, fordi det falder mig så let.

Det betyder at jeg også kan skabe kvalitet, værdi, vækst og succes i dit private liv og i din karriere.

Inden du booker en afklarende online samtale med mig, hvor vi sammen kan finde ud af om vi to skal arbejde sammen, så kan du med fordel læse mine eksempler herunder og se om der er noget du kan spejle dig i.

Det er altid muligt at booke mig som konsulent til en bestemt opgave eller i en afgrænset periode

al mit arbejde kan udføres på både dansk og engelsk

TRE forskellege eksempler: 

Hvilken ét af eksemplerne ligner mest din egen situation?

Job & Karriere
Tid til noget nyt 

400.000 danskere skifter job hvert år.
De fleste skift handler om lederskab

Jeg ser dit job og din karriere som en mulighed for at du kan bruge og udvikle de unikke evner og talenter du har.

Ja, der er mange ledere på arbejdsmarkedet der kunne være bedre, men i bund og grund handler det om at du skal træde i karakter og tage lederskab af dit arbejdsliv og sikre at du følger den vej, der giver dig den største frihed til at blomstre og skabe mening.

Hvad hjælper det at du har en uddannelse og du gør det du er trænet til og måske er god til, hvis ikke du brænder for det du gøre, måske fordi du ikke tør at træde frem på scenen som den du er og med det du kan.

Husk at stress ikke er noget du bliver ramt af, men noget du selv udvikler, ved ikke at sætte grænser og tage ansvar og lederskab for dig selv.

Husk, at ‘nissen’ altid følger med og at en smertefuld overgangsfase er en oplagte mulighed for dig til at kigge indad og derfra støbe et nyt fundament du kan tage afsæt fra.

Skal jeg hjælpe dig videre?

Når dit personlige liv bliver udfordret

Familieliv, flytning, skilsmisse og sygdomme
Det kan være svært at navigere i et travlt liv

Nogle gange er det de forandringer der er usynlige for andre, der fra tid til anden fjerner fundamentet eller balancen i dit liv.
Det kan være følelse af mindreværd, meningsløshed og stilstand, hvilket ofte er tegn på en mellemfase inden der skal ske noget nyt, der endnu ikke har vist sig. Disse perioder kan være både lange og svære. Jo længere de varer, jo større forvandling er der i sigte.

Andre udfordringer er synlige for omverdenen.
Det kan være en fyring eller andre ting der forstyrrer de 5 grundpiller i livet:
Økonomi, Helbred, Bolig, Samliv, Job & Karriere.

Jeg har set mange store stærke personer der ikke ville lytte til den visken der lød i forandringernes vinde, som i stedet fik et vink med en vognstang af universets store arkitekt (Med andre ord – helt ned med nakken)

Kan du høre signalerne bag ved den modstand du møder i denne tid. Ved du allerede hvad der skal ske eller har du brug for min hjælp til at lytte?

CEO Ejer leder
solo-selvstændig

Selvstændighed, ledelse, ansvar, drift,
personale, økonomi og uvikling af visioner

Selvfølgelig kan du som solo-selvstændig og som leder, løfte din omsætning og effektivitet med faktor X, men kun hvis du selv er villig til at løfte dit personlige lederskab og den vibration der ligger i denne nye rolle, med faktor X.
Vækst og effektivitet er primært et spørgsmål om bevidsthed og ikke som old school ledere fejlagtigt tror, at det kræver reduktion af omkostninger, endnu hårdere arbejde og en snuhed, der læner sig op af konflikt med egne eller virksomhedsmæssige værdier.

Som virksomhedsejer, CEO og leder med personaleansvar, er din vigtigste opgave, at skabe et fællesskab der bygger selvindsigt og ærlighed, så både du selv og dine ansatte, bliver skarpe på egne kvalifikationer og ikke mindst særlige unikke evner og talenter, der ved rette brug, altid bringer vækst med sig, ud over både arbejdsglæde og meningsfuldhed ind i arbejdsopgaverne.

Min erfaring viser, at lederens manglende selvindsigt og ærlighed, står i vejen for den ønskede vækst og i stedet skaber mistrivsel og personaleflugt.

Det er altid muligt at booke mig som konsulent til en bestemt opgave eller i en afgrænset periode

al mit arbejde kan udføres på både dansk og engelsk

prøv engang at forestille hvad det ville gøre for dig, hvis jeg over en periode:

  • Hvis jeg stillede dig spørgsmål som ingen tidligere har stillet dig?
  • Talte med dig om hvem du i virkeligheden er, hvilke særlige evner og talenter du indeholder, omme bag ved din begrænsede forestilling om dig selv, hvem du er og hvad du tror er muligt for dig at opnå?
  • Hvis vi sammen dykkede ned i dit personlige blueprint og du fik klarhed over hvem du er, hvad der holder dig tilbage, hvilken kapacitet du har og ikke mindst hvordan du på den letteste måde kan udtrykke og manifestere det i verden?
  • Hvis jeg havde disse samtaler med dine ansatte i din afdeling eller i din virksomhed?
  • Hvis du fik stillet mine kompetente, udfordrende og transformerende spørgsmål?
klik her og bliv klogere på hvilken livsfase du befinder dig i

TØV IKKE MED AT TAGE KONTAKT

Har du et spørgsmål? Kontakt mig med det samme på  +45 40 30 00 83 eller send mig en e-mail

15 + 12 =

Adress

Dossmann
Strandvejen 70, 2
2900 Hellerup

Contact

+45 40 30 00 83
……………………………….
calvin@dossmann.dk

Info

CVR: 21126888
Nordea: 2130 – 7563550613
Mobile Pay: 4030 0083