Calvin Dossmann, i dag indsigtsfuld coach i egen rådgivningsvirksomhed, DOSSMANN, hvor han arbejder med personlig lederskab og udvikling i virksomheder og for private.

DOSSMANN’S BLOG

Velkommen til

Her finder du alle mine blogindlæg, både de skriftlige og dem på video.

Du kan også finde mine artikler, nyheder om kurser og så videre og andre indlæg på Facebook: KLIK HER

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet, så er du velkommen til at skrive til mig.

Arbejdsglæde

GLÆDER DU DIG – til at komme tilbage på jobbet efter din ferie? Tøver du lidt, så læs om hvordan du helt enkelt og konkret kan gøre dit arbejdsliv endnu bedre: . ARBEJDSGLÆDE KRÆVER DET RETTE MATCH + ÆRLIGHED! Du skal kende dine egne særlige...

læs mere

Den fantastiske udvikling

JEG ER DYBT BETAGET AF UDVIKLING! Når jeg tænker på teknologi og mekanik og hvad den kan gøre for vores hverdag, så bliver jeg både målløs, betaget og imponeret. Det glæder mig oprigtigt at der er mennesker der er i stand til at udvikle disse...

læs mere

Når sjælen vil lege med

Hvad er meningen og hvad er MIN vej? Dette spørgsmål får jeg rigtig ofte – og jeg har også et svar! Jeg tror på at din sjæl har en længsel efter at udtrykke sig med lige præcis de unikke værdier og evner den har eller, er! Jo mere plads du...

læs mere

Kan døden forudsiges

Jeg så i dag at Facebook kan fortælle dig hvornår du skal dø og hvordan. Det er ikke andet end crap og alligevel er der mange der bare liiiige skal prøve at se hvad de får fortalt. Men hør så her: ASTROLOGIEN KAN FORTÆLLE DIG HVORNÅR DU SKAL...

læs mere

Kontakt mig

4 + 13 =

Strandvejen 70
2900 Hellerup

+45 40 30 00 83
calvin@dossmann.dk

Facebook link
Linkedin link

1:1 Samtale

____________

Den her samtale booker du, når du har brug for en afklarende samtale her og nu, om et bestemt emne i dit liv, der er aktuelt og vigtigt. En vigtig samtale i forbindelse med en beslutning du står for at tage.
Du kan selvfølgelig med fordel tale med en person der kender dig god. Udfordringen her er den, at du måske blot vælger den person du ved, hvilket svar du får fra eller at den person du taler med, på den ene eller anden måde er følelsesmæssig engageret i dig som person og derfor ikke får dig udfordret tilstrækkeligt til at kaste nyt lys over din situation.

60 minutter
Pris: 1100 kr.

l

l

l

l

"High 5" forløb

____________

Du ved selvfølgelig godt, at det er svært at finde en god løsning på en udfordring og et problem, når du står midt i det og er påvirket af både situationen og de spekulationer der følger med, at skulle tage én eller flere beslutninger.

”High 5” forløbet i 5 faser, giver dig klarhed på det der udfordrer dig. Det giver dig ro i maven. Du får styr på dine personlige og arbejdsmæssige værdier. Du bliver klogere på dit reelle potentiale og de mål og drømme der knytter sig til den du er.
Du får et langt større overblik, der gør dig parat til selv at træffe de valg og tage de beslutninger, der er helt rigtig for dig.

"Lykken er ikke noget der allerede er skabt. Den kommer fra dine egne handlinger" – Mahatma Gandhi

5 x 60 minutter

Pris 4500 kr.

Foredrag

____________

Mit nuværende foredrag er en fortælling om min personlige udviklingsrejse som inspiration til dig og din personlige rejse.
En fortælling om det som nogle vil kalde en spirituel livsforandrende oplevelse, der kom indefra som lyn fra en klar himmel og om det liv jeg levede inden og det liv jeg kom til at leve efter.

Et liv hvor motorcykel, fest og kvinder tidligere havde været den centrale del af mit liv i København og hvor meditation og astrologi nu var det der fyldte de fleste af mine vågne timer.

Under dette foredrag får du som deltager mulighed for at få kigget dybt i dit personlige astrologiske blueprint, som inspiration til din rejse, der hedder; livet.

2 timer
Pris 1800 kr.

Blueprint Profil

____________

Få det store sande billede af dig og det du rummer af evner, behov og drømme og hvordan du succesfuldt kan flette det ind i både den private del af dit liv og i den karriere du har valgt eller står for at vælge.

Den psykologiske personlighedsprofil der er dyb, skarp og autentisk og helt uden spørgeskemaer.
Den ægte vare, der tager udgangspunkt i dit personlige blueprint - den du virkelig er!

Dit astrologiske blueprint danner en stor del af grundlaget for vores samtale om dig og din situation, hvor fokus er på den du er, det du kan og hvordan du kan bruge dig selv mest succesfuldt.

Husk, at det karismatiske personlige lederskab opstår når du kender dig selv og dit reelle potentiale og du vælger at står ved den du er.

"Du må selv være den forandring, som du ønsker at se i verden" – Mahatma Gandhi

60 minutter
Pris 1650 kr.

Mentorforløb

____________

Dette mentorforløb vælger du, når du ved med dig selv, at du står midt imellem to forskellige faser af dit liv og du ved at et kvik fix, ikke er svaret, men derimod et forløb med en mentor ved din side.

Din fornemmelse fortæller dig at der er tale om mere end blot små justeringer og dine ydre omstændigheder viser det også. Ofte i form af modstand og forhindringer.
Denne forvandlingsfase viser sig enten i din karriere eller i dit privatliv og oftest, begge steder samtidig.

Dette mentorforløb kan du se som en støtte, vejleder og guide i en væsentlig overgangsfase i dit liv.

12 x 60 minutter

Pris 11.700 kr.

Workshop

____________

Når du booker en workshop, enten som privatperson eller som virksomhed, så får du og de andre deltagere mulighed for at blive klogere på sig selv og på det samspil der er imellem hinanden.

På workshoppen bliver alle deltagere inddraget i forskellige udfordrende personlige opgaver og alle får konkrete og brugbare indsigter med hjem der kan implementeres i det daglige liv.

I der booker denne workshop kan vælge temaet for jeres samvær.
Det kan være emner og temaer som kærlighed, økonomi, handlekraft, livsmål osv.

Jeg er selv særlig optaget af de personlige psykologiske overgangsfaser der knytter sig til bestemte aldre (se ”Livsfaser” i menuen) og dette kunne også være udgangspunktet for jeres workshop.

Alle mine workshops inddrager det astrologiske blueprint og giver deltagerne mulighed for at blive konkret klogere på sig selv og sit potentiale.

Halv dag, 4 timer

Pris 3600 kr.

 

Hel dag, 7.5 timer

Pris 6000 kr.