Coaching by dossmann

the place of power coaching & personal blueprints,
for creative, artistic and visionaries 

Coach & astrologist
– sharp mental power coaching.

You simply need to work on/with your great mindset and simply expand to make it even greater. The same mindset that brought you here, is actually blocking you for the expansion that can take your life, carrier and artistic and visionary dreams to the next successful level.

Calvin Dossmann, i dag indsigtsfuld coach i egen rådgivningsvirksomhed, DOSSMANN, hvor han arbejder med personlig lederskab og udvikling i virksomheder og for private.

DOSSMANN’S BLOG

Her finder du alle mine blogindlæg, både de skriftlige og
dem på video.

Du kan også finde mine artikler, nyheder om kurser og så videre og andre indlæg på Facebook: KLIK HER

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet, så er du velkommen til at skrive til mig.

DISSONANS TEST

Denne test kan give dig en indikation på i hvor høj grad du udnytter dine medfødte evner, ressourcer og kompetencer og i hvor høj grad du med ærlig selvindsigt og god coaching kan opnå mere trivsel og værdifuldhed i dit private og professionelle liv – altså nå de mål du har og få indfriet dine personlige og professionelle drømme og visioner der har ventet alt for længe med at blive gjort til virkelighed. – God fornøjelse.

Livsfaser og hvad du kan bruge dem til!

LIVSFASER OG HVAD DU KAN BRUGE DEM TIL!
Som du måske ved, så er jeg stærkt optaget af livsfaser og ved i al beskedenhed temmelig meget om dem og hvordan de kan styrke kendskaben til dig selv og det som live ønsker af dig.
Se de videoerne om de forskellige livsfaser.
DOSSMANN.dk

Livsfasen – 35 år

Du han nu med stor sandsynlighed fået skabt dig din form for sikkerhed i den fysiske verden. Men det er også nu du kan mærke en rumlen under dine fødder som en lille jordrystelse der får dig til at overveje om det du har skabt nu også bygger på den rette platform af værdier og drømme. Det kan være en fase hvor det føles udfordrende at skulle “give slip”.

Don’t hesitate to contact

Have a question? Contact me now on +45 40 30 00 83 or send an e-mail

8 + 5 =

Adress

Dossmann
Strandvejen 70, 2
2900 Hellerup

Contact

+45 40 30 00 83
……………………………….
calvin@dossmann.dk

Info

CVR: 21126888
Nordea: 2130 – 7563550613
Mobile Pay: 4030 0083