privatlivspolitik / gdpr

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – OPBEVARING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER:

I forbindelse med dit køb hos DOSSMANN har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • EVT. CVR-nummer
  • Evt. dit fødselstidspunkt

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.
Disse oplysninger modtages igennem bookingsystemet ‘Appointlet’, der er et international godkendt bookingsystem.

Disse oplysninger, der IKKE på noget tidspunkt indeholder dit CPR. nr., bliver af regnskabsmæssige årsager gemt i 5 år, i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på calvin@dossmann.dk oplyse, at du ikke længere ønsker at være registreret som kunde hos os eller at modtage mails fra os.

 

DATASIKKERHED

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Vi anvender tredjepart til behandling af:

– dine betalingsoplysninger —Nets og Appointlet

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Calvin Dossmann
CVR-nr. 2112 6888
Strandvejen 70
2900 Hellerup
Tlf.: 40300083

E-mail: calvin@dossman.dk

Adress

Dossmann
Strandvejen 70, 2
2900 Hellerup

Contact

+45 40 30 00 83
……………………………….
calvin@dossmann.dk

Info

CVR: 21126888
Nordea: 2130 – 7563550613
Mobile Pay: 4030 0083