Coaching by dossmann

the place of power coaching & personal blueprints,
for creative, artistic and visionaries 

Fra verdensmester – til ny succes i karrieren

Januar 2020
Det har været en stærk og positiv oplevelse at blive coach’et af dig, Calvin.
Allerede tidligt i vores coaching forløb formåede du at nå ind til “sagens” kerne, og finde frem til det vigtigste for mig fremover at arbejde med.
Hvordan jeg som verdensmester i min sport kan arbejde og genfinde mine ressourcer og til at overføre disse, så jeg igen kan blive verdensmester, denne gang i mit nye job!
Du er tillidsvækkende, du smiler med munden, øjnene og hele kroppen!
Jeg har glædet mig hver gang til at ses med dig, til at blive udfordret og til at komme ud af min komfortzone.
Jeg kan varmt anbefale dig til andre, der ligesom jeg selv gerne vil ansættes i drømmejobbet.

Lisbeth Kristensen – Verdensmester i triathlon

Very insightful


Hey Calvin!

I just want to congratulate you for the session we had yesterday.

You were so insightful and figured out things about me as if reading my diary.
I am truly impressed with your abilities.

I know you for sure you will achieve greatness in this venture.

Salute to you sir!

Saurabh Nanda  –  Consultant – International Products at Freelance
 – saurabhnandatalks.wordpress.com/

Imponeret! Beæret! Taknemmelig! Overvældet!

Selv i dag, en hel måned efter en session med Calvin Dossmann, sidder jeg tilbage en masse gode følelser fordi det var den fedeste rådgivning til mig og min enmandsvirksomhed!

Miriam Dione Fitness, Nydelseskort & Healing

En udbytterig coachingrække


Tusind tak for en meget udbytterig coachingrække.

Jeg er dig dybt taknemmelig for den måde du flyttede mit fokus væk fra “revnen i lærredet” hvor jeg kiggede på de små fejl i det store billede og hjalp mig til at rette fokus på det meget smukke billede, som tegner sig i mit liv.

Du var på én og samme gang eminent til at balancere mellem at møde mig på en empatisk måde og samtidig give mig et kærlig skub, når der var brug for det.

Og det var i høj grad tiltrængt i mit tilfælde.

Du er god til at bruge metaforer som arbejdsværktøj og på den måde gøre et abstrakt emne meget konkret og let at arbejde videre med for mig som klient.

Endelig var jeg imponeret over, hvordan du i vores første samtale kunne være så utrolig præcis i din beskrivelse af mine værdier og livsudfordringer.
Om jeg så havde brugt 10 timer hos en psykolog, havde vi ikke kommet bare i nærheden af den indsigt i mig selv, som du gav mig på 15 min.

Efter første samtale følte jeg med andre ord, at du kendte mig på et nærmest familiært plan, og det gjorde, at jeg trygt kunne åbne mig op.

Jeg kan varmt anbefale dig til andre, der har lyst til at blive klædt bedre på til at tage de rigtige beslutninger i livet.

Martin, Kolding – Ønsker anonymitet

Proffesionel med detalijeret forståelse

Allerede min første session med Calvin var berigende og det var en fornøjelse at være i hans selskab. Ikke mindst på grund af den professionelle tilgang og hans meget detaljeret forståelse for hvem er jeg. Jeg blev professionelt styrket i min karriere og de øvrige udfordringer jeg har i livet, både generelt og her og nu.

Jeg har brugt Calvin som coach gentagende gange og jeg kan kun varmt anbefale ham og hans arbejde. Han er et dybt og engageret og nærværende og har en meget professionel tilgang til sit

Jon Meyer – Salgschef

Calvin er kærlig og konfronterende

Her på falderebet, efter 30 dage med dig som mentor, får du dette testimonial. Det kommer fra et ærligt hjerte.
Calvin du er skarp, kærlig og konfronterende.
Du ramte lynhurtigt kernen af min udfordring, og beskrev fortid og nutid, som om du har været tilskuer til mit liv.
Du formulerede en mulig fremtid, med og uden en indsats fra mig, og med dine skønne metaforer kunne jeg virkelig se begge scenarier for mig.
Det var ikke svært at vælge, men svært at være vedholdende, og ikke falde tilbage i gamle tankemønstre, men også her har du været en kæmpe støtte.
Uden dine (k)ærlige “spark”, og din ægte begejstring for mine fremskridt, var jeg helt sikkert ikke kommet så langt som jeg er.
Tak fordi du hjalp mig til at se og mærke min indre power og skønhed.

Grethe Vendelbo – Selvstændig leder coach
– www.dinmentalesundhed.dk

Keep focus

“Calvin presented information with precisions and from sharp analysis he gave me valuable advises on how to take a new perspective on daily matters. Things I had not been focusing on made sense to me and became a valuable key to unlock capacities in me that had been dormant.

In all he pretty much pinpointed what needed to be changed in order to get a different result. And it was not at all unfamiliar to me but just been left unattended and forgotten. It´s been helpful on a much deeper level than I expected, tuching deep rooted limited habits and believes”

I thank you from the bottom of my heart for your precious advises.”

Yvonne Anersson – Key account manager

Hviler i sig selv

Jeg er uddannet socialrådgiver og skygge- og relations coach hos Debbie Ford i USA. I mange år har jeg arbejdet med personlig udvikling, men de sidste 3 år har jeg arbejdet mere målrettet med min egen udvikling. Min passion med at hjælpe de dømtes børn og etablere egen virksomhed og kort tid efter få konstateret brystkræft, har i den grad udfordret mine evner og ressourcer. Trods lægernes anbefaling om operation og efterbehandling, har jeg takket nej og i stedet overgivet mig til at have tillid til mig selv og give slip på frygten for det ukendte. Den beslutning udfordre mig naturligvis fortsat og det er i lyset af denne udfordring, jeg opsøgte Calvin.

 For mig har det været vigtigt, at Calvin har arbejdet meget med sig selv, at han er åben og ærlig, at han er i forandring og han hviler i sig selv.

 De områder jeg ønskede mere klarhed over, var om mine styrker og svagheder inden for min kræftsygdom og i forhold til mit arbejde.

 Trods det kun varede 60 minutter, så var det noget af en rejse, Calvin sendte mig ud på. Jeg kom til at stå ansigt til ansigt med min evne til at påtage mig for mange opgaver, at jeg vælger at have ”12 bolde i luften”, at tilpasse mig, at glemme mine egne behov, at jeg har for travlt, så jeg glemmer ”mellemregningerne”.

Calvin har en helt særlig evne til at videreformidle.

Inge Halmø

Positivt smittende

Allerede fra jeg træder ind af døren, oplever jeg Calvins positive, smittende energi. Han virker interesseret og beroligende.  Samtalen føles som en let small talk uden at miste seriøsitet og fokus.  Calvin formår at trække noget 3. ind, for at lette stemningen, som jeg finder ud af i løbet af samtalen. Han gør det for at fjerne fokus fra mit konkrete problem og nærme sig det med små skridt. Selvom jeg skræmmes lidt af fornemmelsen af at blive set lige igennem, føler jeg mig tryg nok til at turde se på mine ”trolde”…..og på sigt ville se dem i øjnene. Jeg ved godt at Calvin har en masse uddannelse og faglig viden bag sig, men min umiddelbare følelse er mere, at det er noget han kan helt naturligt og som han selvfølgelig erfaret gennem mange års arbejde med og interesse for mennesker.

Mette Hviid

Provokerende men omsorgsfuld

“Jeg har jeg været til mange forskellige former for coaching – men aldrig til noget der har ramt så præcist som min samtale med Calvin.
Jeg kunne springe timevis af forklaringer over fra min side, og i stedet med det samme, komme direkte ind til kernespørgsmålene – og sammen med Calvin arbejde mig frem til svarene.
Til tider en smule provokerende – men på en meget nænsom og omsorgsfuld måde.
Jeg kan varmt anbefale Calvin.”

Lotte Ahlfors

Oplev sucess – for hvor svært kan det være

Få en håndsrækning med en røvfuld af gode råd på den ”simple” måde. Min oplevelse er, at Calvin har en utrolig evne til at skære ind til benet på en omsorgsfuld måde, med humor og så er det let forståeligt – altså hvor svært kan det være. Ægte succes handler om, at være autentisk og være i balance og det mener jeg, at Calvin kan hjælpe dig med –   nemlig at

Tina Hee – Kunstmaler

Don’t hesitate to contact

Have a question? Contact me now on +45 40 30 00 83 or send an e-mail

9 + 9 =

Adress

Dossmann
Strandvejen 70, 2
2900 Hellerup

Contact

+45 40 30 00 83
……………………………….
calvin@dossmann.dk

Info

CVR: 21126888
Nordea: 2130 – 7563550613
Mobile Pay: 4030 0083